Ny europæisk innovationshub i Københavns Nordhavn

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter

EnergyLab Nordhavn, som Radius er partner i, er sammen med Urban Help og Scion DTU del af et stærkt samarbejde om EnergyHub - et nyt innovationsmiljø for virksomheder.

Billede af bygninger i Nordhavn

Det nye EnergyHub er netop åbnet, og 30 virksomheder flytter ind i det nye kontorfællesskab i Nordhavn. Partnerne bag projektet forventer flere end 200 besøg årligt fra potentielle internationale forretningsforbindelser.

Projektet, der er støttet af EUDP, har været i gang i to et halvt år. Det handler primært om at få udviklet de løsninger, som skal kendetegne fremtidens energisystemer med en langt højere andel af vedvarende energi end i dag. Samtidig er det løsninger, som skal kunne eksporteres til udlandet og vær med til at indfri det samlede grønne danske vækstpotentiale på mellem 148 og 271 mia. kr. årligt frem mod 2035.

Præsenterer nye løsninger i showroom

Udover at invitere nye virksomheder inden for i et kontorfællesskab med fokus på bæredygtig byudvikling og energiløsninger, har partnerne bag projektet EnergyLab Nordhavn etableret et showroom, der præsenterer de løsninger, de udvikler i det levende storbylaboratorium. Virksomhederne får både adgang til et stort netværk af førende danske energi- og teknologi virksomheder og international eksponering.

Om EnergyHub

EnergyHub er et innovationsmiljø for start-up virksomheder og satellit for etablerede virksomheder, organisationer og andre aktører, som arbejder med innovation på området for bæredygtig byudvikling og energiløsninger. Der vil være plads til 70 arbejdspladser i det mere end 1.200 m2 store kontormiljø og showroom i Pakhus 47 på Sundkaj.

Læs mere om vores batteriløsning og batteriets rolle i den grønne omstilling på EnergyLab Nordhavn

Download hele pressemeddelelsen

Hvordan ser sådan et batteri ud? Se filmen nedenfor, og hør meget mere om batteriet.