Kontaktliste

Se, hvem der kan hjælpe dig

Hvis du har brug for specifikke oplysninger om et emne, så brug listen herunder og se, hvem du skal kontakte for at få svar.

Klik på et emne
 • 1. Nødforsyningsanlæg
  Hvis du har spørgsmål til tilslutning af nødforsyningsanlæg, kan du sende en e-mail til nettilslutninger@radiuselnet.dk.
  Du kan også ringe til os på 72 10 24 80.
  Tilmelding foretages på installationsblanketten (ISB).
 • 2. Afprøvning af nødforsyningsanlæg og besigtigelse af transformerstation

  Tilgang 0,4 kV
  Ved afprøvning af nødforsyningsanlæg, som kræver, at Radius Elnet skal afbryde forsyningen, skal du sende en e-mail til os på teknisk_support@radiuselnet.dk, eller udfyld formularen på siden for afbrydelse af stik i netstationer. 

  Ved afbrydelse af forsyningen, som skal foretages af Radius Elnet, bliver der opkrævet betaling.

  Bemærk, at du skal kontakte os mindst fem hverdage før afbrydelsen, da vi eventuelt skal advisere kunderne om afbrydelsen.

  Tilgang 10 kV
  Afprøvning af nødforsyningsanlæg skal foretages af anlæggets driftsleder ifølge driftslederaftalen.

  Hvis du har behov for, at en eksisterende Radius Elnet 'Rum til rådighed' transformerstation bliver besigtiget, så send en e-mail til os på teknisk_support@radiuselnet.dk, eller udfyld formularen på siden for afbrydelse af stik i netstationer.

  Bemærk, at du skal kontakte os mindst tre hverdage før besigtigelsen.

 • 3. Kundetilslutning
  Hvis du har spørgsmål til forsyningspunkter i det eksisterende forsyningsnet, skal du kontakte Kundetilslutninger på 72 10 24 80. Du kan også sende en e-mail til: nettilslutninger@radiuselnet.dk

  Bemærk, at oplysningerne om eksisterende forsyningspunkter bliver givet ud fra forholdene på det tidspunkt, hvor du henvender dig. Vi kan altså ikke garantere, at forholdene stadig gælder, hvis dit projekt først bliver udført på et senere tidspunkt.
 • 4. Privatstationer
  Har du spørgsmål til privatstationer, skal du kontakte Netprojekter for at få en aftale. Det kan du gøre på 99 55 69 18 eller ved at sende en e-mail til: tilslutningspro@radiuselnet.dk.  
 • 5. Vejprojekter
  Hvis du har brug for oplysninger om de eksisterende forhold i forbindelse med opstart af vejprojekter, skal du kontakte gravetilsynet på e-mail til: gravetilsyn@radiuselnet.dk.
 • 6. Selektivitet i nettet (hovedstation-privat station)
  Hvis du har brug for oplysninger om selektivitet mellem hovedstationer og nye private installationer, skal du kontakte Netprojekter på 99 55 69 18 eller sende en e-mail til: tilslutningspro@radiuselnet.dk.

  Hvis du har brug for oplysninger om selektivitet mellem hovedstationer og eksisterende private installationer, skal du kontakte anlæggets driftsleder (driftslederaftalen)
 • 7. Eksisterende installationer
  Hvis du har brug for oplysninger om selektivitet mellem hovedstationer og eksisterende private installationer, skal du kontakte anlæggets driftsleder ifølge driftslederaftalen.
 • 8. Eksisterende forsyningsledninger og anlæg
  Har du behov for oplysninger om eksisterende forsyningsledninger og -anlæg i forbindelse med f.eks. gravearbejde, skal du ringe til os på 70 20 44 55, eller sende en e-mail til ledningsoplysning@radiuselnet.dk.

  Du kan også selv finde oplysningerne på LER: http://www.ler.dk/.  
 • 9. Elproducerende anlæg
  Hvis du skal til- eller afmelde et elproducerende anlæg, skal du altid gøre det via installationsblanketten (ISB).
  Hvis du har spørgsmål til elproducerende anlæg, kan du kontakte Kundetilslutninger på 72 10 24 80 eller sende en e-mail til: nettilslutninger@radiuselnet.dk.
 • 10. Anlæg, som kan nettoafregnes efter grp. 6
  Hvis du skal tilmelde et VE-anlæg, skal du gøre det via installationsblanketten (ISB). Hvis du har spørgsmål vedr. afregning af anlæg, som nettoafregnes efter grp. 6, kan du kontakte Kundetilslutninger på 72 10 24 80 eller sende en e-mail til: nettilslutninger@radiuselnet.dk.
 • 11. Øvrige anlæg
  Hvis du har spørgsmål vedr. tilslutning og afregning af øvrige anlæg, kan du kontakte kundetilslutninger på 99 55 69 18 eller sende en e-mail til: tilslutningspro@radiuselnet.dk.  
 • 12. Nettilsluttede elkedler
  Hvis du har brug for information om elpatroner, skal du kontakte Tilslutningsprojekter ved at sende en e-mail til: tilslutningspro@radiuselnet.dk
 • 13. Nyttige links for elinstallatører
  Vi har samlet en række links, der kan være nyttige og relevante for dig som elinstallatør:

  Sikkerhedsstyrelsen
  Danske Energiselskabers forening
  Elfagets Uddannelsesnævn
  Tekniq
  N1  (elnettet i Hillerød)
  Elektrus (elnettet i Helsingør)
  Cerius (elnettet i Nordvestsjælland)
  Find netselskab hos Dansk Energi

Indberet fejl og mangler

Brug app'en 'Giv et Praj', hvis du
opdager fejl på vores forsyningsanlæg
og anlægsdele