Log på ISB

Vi har fået ny ISB - vær derfor opmærksom på følgende, når du skal logge på:

  • Kontroller, at du skriver det rigtige brugernavn, og er opmærksom på hvor du evt. skifter mellem store og små bogstaver.
  • Hvis du bruger dit autorisationsnummmer med EFUL, skal det skrives med små bogstaver som f.eks. eful-xxxxx.
  • Har du tidligere benyttet din browser til at huske din adgangskode, skal du skrive den manuelt første gang du logger på.
  • Ligesom med brugernavnet, skal du sikre at du skriver din adgangskode korrekt med store og små bogstaver samt tal og tegn.

Hvis du klikker på linket for at forny din adgangskode:

  • Du vil kun få tilsendt en E-mail hvis du indtaster den mailadresse som du har registreret i ISB blanketten.
  • Du skal indtaste det rigtige brugernavn (Husk store og små bogstaver, mellemrum og tal), for at nulstillingen af adgangskoden bliver gennemført.
  • Hvis du har klikket på linket til bestilling af den nye adgangskode mere end én gang, skal du indtaste verifikationskoden fra den sidst modtagne e-mail. Ellers virker den ikke.
  • Det er vigtigt at du ikke bruger copy/paste til at kopiere verifikationskoden / bekræftelseskoden fra e-mailen, fordi du risikerer at der indsættes et mellemrum efter det sidste tegn.

OBS:

Færdigmelding af sager i serier
Sager i serier bliver anvist, så du ikke længere skal booke tid på hver enkelt sag. Sagerne skal dog stadig færdigmeldes enkeltvis. Når sagerne er færdigmeldt, kontakter vi dig, så vi sammen kan aftale, hvornår målerarbejdet kan udføres af en vores teknikere.

Tilmeldinger
Der er en længere behandlingstid på ISB-tilmeldinger, end normalt. Derfor er det vigtigt, at du tilmelder dine sager i så god tid som muligt.

Vigtigt!
Ny vigtig information, som du bør læse, om Engrosmodellen og ISB blanketten, samt hvad der sker, indtil nedlukningen af vores it-systemer.

Læs om overgangen til engrosmodellen (pdf)

Vejledninger

Her kan du hente og læse vejledninger til brug af installationsblanketten (ISB):

Se mere om administrationen af brugere (pdf)

Se, hvordan du logger ind på ISB (pdf)
Se vejledning om idriftsættelsesdato i ISB (pdf)

Husk, alle kunder vælge en elleverandør, før der kan opsættes en elmåler:
Læs notat om bygherres valg af elleverandør (pdf) 

Kontakt tilslutningsprojekter på 72 10 24 80. Telefontid alle hverdage fra kl. 7-15