Radius er dit elnetselskab

Vi sørger for, at du har strøm i kontakten til alt det, du skal og gerne vil

Hvis du bor i vores forsyningsområde, får du transporteret din el gennem Radius’ elnet. Det er nemlig os, der driver det elnet, som transporterer strømmen frem til din bolig eller virksomhed. Vi ejer også elmåleren, der er knyttet til din adresse.

Vi er der, men du bemærker det nok ikke

Du kommer næppe til at høre meget fra os. Vores væsentligste opgave er nemlig at sørge for, at du har strøm i kontakten til alle dine gøremål – uden at forstyrre dig. Du får heller ingen regninger fra os.

Du er kunde hos os, derfor har vi oplysninger om dig

Hos Radius har vi en række oplysninger om dig, som vi opbevarer og behandler i overensstemmelse med lovgivningen om persondata.

Din elleverandør sørger for at afregne dit elforbrug inkl. den del, der dækker transport af el (vores ydelse) og afgifter til staten. Når du får din elregning, indeholder den altså også den udgift, der er forbundet med transport af el i vores net.

To virksomheder sørger tilsammen for strøm til dig – hvornår skal du kontakte hvem?

Som udgangspunkt er det altid din elleverandør, du skal kontakte, hvis du har spørgsmål til dit forbrug/din regning, skal flytte eller mangler strøm. Din elleverandør skal nok sende dig videre til os, hvis det er os, du skal tale med. Har du tekniske problemer med elmåleren, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

  • Din elleverandør sælger den strøm, du bruger. Du skal kontakte din elleverandør, hvis du har spørgsmål til din elregning og dit elforbrug.
  • Dit elnetselskab, som er Radius, transporterer den strøm, du bruger, og udreder større strømafbrydelser og fejl på elnettet. Du skal kontakte os, hvis du har tekniske problemer med elmåleren
Værd at vide om personlige oplysninger​

Vi har oplysninger om dig, fordi vi står for transport af strøm til dit hjem, og fordi du derfor er kunde hos os. Vi har brug for dine oplysninger for at kunne opgøre dit forbrug og sikre, at du har strøm i kontakten hver dag.

Vi har almindelige kontaktoplysninger på dig som navn, adresse og evt. e-mail og telefonnummer. Og da vi er dit elnetselskab, modtager vi aflæsninger af dit elforbrug fra elmåleren på din adresse (måledata).

Vi har ansvar for at levere måledata til din elleverandør, som skal afregne dit elforbrug. Måledata bruger vi også til at følge med i belastningen på elnettet. Dine kontaktoplysninger har vi brug for, hvis vi skal kontakte dig i forbindelse med din elforsyning, fx ved strømafbrydelser.

Vi gemmer kun de oplysninger, som er nødvendige for driften af elnettet og dit kundeforhold hos os. Hvis de ikke længere er relevante, bliver de slettet.

Undersøgelse om elbiler

Har du elbil?
Så vil vi gerne høre fra dig

Strømafbrydelse

Vil du have en sms, hvis strømmen går?