Før du graver

Se, hvor ledningen ligger

Det er lovpligtigt at søge ledningsoplysninger i ledningsregistret, LER, inden man graver. LER drives og administreres af Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet.

Søg ledningsoplysninger i LER

Når du har bestilt ledningsoplysninger i LER, sender alle ledningsejere ledningsoplysninger til dig. Radius Elnet henter dine bestillinger løbende og genererer automatisk en e-mail med de efterspurgte ledningsoplysninger til dig. Størstedelen af disse bestillinger håndteres automatisk, og du får derfor typisk dine bestillinger inden for kort tid.

I vores system, Ledningsoplysninger el, får du adgang til detaljerede kort over ledningsføringen i vores distributionsområder, men vær opmærksom på, at dette system kun er beregnet til at hente yderligere oplysninger på de bestillinger, du allerede har foretaget i LER.

Du kan normalt ikke finde stikledninger på ledningsplanen

Hvis de alligevel er vist på tegningen, er de kun vejledende. Du kan altså ikke regne med, at placering er tegnet præcist ind. Hvis du gerne vil vide, hvor stikledningerne ligger, kan du ringe til os på 70 20 58 00 senest fire-fem hverdage før, gravearbejdet begynder. Hvis vi ejer stikledningen, er påvisning af stikledningen uden beregning.

Alt dette kan du på Ledningsoplysninger el

  • Find ledningsoplysninger for relevante områder.
  • Søg på specifikke adresser.
  • Tegn snit, og få snitinformationer.
  • Bestil materiale tilsendt på e-mail.

Er du ikke bruger?

Opret bruger

Du kan også bestille ledningsoplysninger fra vores distributionsområde ved at skrive til ledningsoplysning@radiuselnet.dk 
eller ringe til os på 70 20 58 00.

Søg
Ledningsoplysninger

Vi sender oplysningerne til dig via e-mail eller med posten senest fem arbejdsdage efter modtagelse af din bestilling.

Se ‘Vejledning til brug af Ledningsoplysninger el’ (pdf)
Se folderen ‘Før du graver’ (pdf)
Se folderen ‘Grav sikkert’ (pdf)

Kan du ikke se kortet?

For at se kortene på Ledningsoplysninger El skal du bruge programmet Silverlight.

Hent Microsoft Silverlight