Kontaktliste

Se, hvem der kan hjælpe dig

Klik på et emne

Hvis du har spørgsmål til tilslutning af nødforsyningsanlæg, kan du sende en e-mail til nettilslutninger@radiuselnet.dk.
Du kan også ringe til os på 72 10 46 00.
Tilmelding foretages på installationsblanketten (ISB).

Tilgang 0,4 kV

Ved afprøvning af nødforsyningsanlæg, som kræver, at Radius Elnet skal afbryde forsyningen, skal du sende en e-mail til os på teknisk_support@radiuselnet.dk, eller udfyld formularen på siden for afbrydelse af stik i netstationer. Ved afbrydelse af forsyningen, som skal foretages af Radius Elnet, bliver der opkrævet betaling.

Bemærk, at du skal kontakte os mindst fem hverdage før afbrydelsen, da vi eventuelt skal advisere kunderne om afbrydelsen.

Tilgang 10 kV

Afprøvning af nødforsyningsanlæg skal foretages af anlæggets driftsleder ifølge driftslederaftalen.

Hvis du har behov for, at en eksisterende Radius Elnet ‘Rum til rådighed’ transformerstation bliver besigtiget, så send en e-mail til os på teknisk_support@radiuselnet.dk, eller udfyld formularen på siden for afbrydelse af stik i netstationer.

Bemærk, at du skal kontakte os mindst tre hverdage før besigtigelsen.

Har du spørgsmål til forsyningspunkter i det eksisterende forsyningsnet, skal du kontakte vores afdeling for Nettilslutning på 72 10 46 00. Telefonen er åben alle hverdage fra 7:00 – 11.30.

Hvis du har en igangværende sag, kan du  også sende en e-mail til: nettilslutninger@radiuselnet.dk. Skriv dit sagsnummer, så vi hurtigt kan finde frem til sagen.

Bemærk, at oplysningerne om eksisterende forsyningspunkter bliver givet ud fra forholdene på det tidspunkt, hvor du henvender dig. Vi kan altså ikke garantere, at forholdene stadig gælder, hvis dit projekt først bliver udført på et senere tidspunkt.

Har du spørgsmål til privatstationer, skal du kontakte Netprojekter for at få en aftale. Det kan du gøre på 20 12 36 36 eller ved at sende en e-mail til: tilslutningspro@radiuselnet.dk.

Hvis du har brug for oplysninger om de eksisterende forhold i forbindelse med opstart af vejprojekter, skal du kontakte gravetilsynet på e-mail til: gravetilsyn@radiuselnet.dk.

Hvis du har brug for oplysninger om selektivitet mellem hovedstationer og nye private installationer, skal du kontakte Netprojekter på 20 12 36 36 eller sende en e-mail til: tilslutningspro@radiuselnet.dk.

Hvis du har brug for oplysninger om selektivitet mellem hovedstationer og eksisterende private installationer, skal du kontakte anlæggets driftsleder (driftslederaftalen)

Hvis du har brug for oplysninger om selektivitet mellem hovedstationer og eksisterende private installationer, skal du kontakte anlæggets driftsleder ifølge driftslederaftalen.

Har du behov for oplysninger om eksisterende forsyningsledninger og -anlæg i forbindelse med f.eks. gravearbejde, skal du ringe til os på 70 20 48 00, eller sende en e-mail til ledningsoplysning@radiuselnet.dk.

Du kan også selv finde oplysningerne på LER 

Hvis du skal til- eller afmelde et elproducerende anlæg, skal du altid gøre det via installationsblanketten (ISB).

Har du spørgsmål til elproducerende anlæg, kan du kontakte Nettilslutning på 72 10 46 00 i telefontiden, som er alle hverdage 7:00 – 11.30.

Hvis du har en igangværende sag, kan du også sende en e-mail til: nettilslutninger@radiuselnet.dk. Skriv dit sagsnummer, så vi hurtigt kan finde frem til sagen.

Hvis du skal tilmelde et VE-anlæg, skal du gøre det via installationsblanketten (ISB). Hvis du har spørgsmål vedr. afregning af anlæg, som nettoafregnes efter grp. 6, kan du kontakte Nettilslutning på 72 10 46 00 eller sende en e-mail til: nettilslutninger@radiuselnet.dk.

Hvis du har spørgsmål vedr. tilslutning og afregning af øvrige anlæg, kan du kontakte kundetilslutninger på 20 12 36 36 eller sende en e-mail til: tilslutningspro@radiuselnet.dk.

Hvis du har brug for information om elpatroner, skal du kontakte Tilslutningsprojekter ved at sende en e-mail til: tilslutningspro@radiuselnet.dk

Vi har samlet en række links, der kan være nyttige og relevante for dig som elinstallatør:

Sikkerhedsstyrelsen
Danske Energiselskabers forening
Elfagets Uddannelsesnævn
Tekniq
Elektrus (elnettet i Helsingør)
Cerius (elnettet i Roskilde)
Find netselskab hos Green Power Denmark